- Det første ½ år
For my english-speaking friends
Click the Union-Jack:
Antal besøgende siden medio november 1998:
Skriv en hilsen i min egen nye gæstebog Se hilsener i min egen nye gæstebog

Vil du modtage en elpost hver gang Celine's Verden opdateres?
Så indtast din elpost-adresse herunder og tryk på knappen:


PS: Får du ikke et svar, så er der p.t. tekniske problemer - brug i stedet en manuel anmodning  i form af en elpost her.

29.01.1999 -> Celine's Verden - Mit andet år
29.07.1998 -28.01.1999 Celine's Verden - Det andet halvår
02.07.-28.07.98 Både Duracell-kanin og Ayahtollah
18.06.-01.07.98 Take 5 for en roligan
15.05.-17.06.98 Grød og navn til en stor pige
28.04.-14.05.98 Vaccination og forældreorlov
16.04.-27.04.1998 Hits og traktorkørsel
31.03.-15.04.1998 Udvikling og hel nattesøvn
30.03.1998: Redesign af både homepage, vægt og længde
16.03.-29.03.1998 Smil og planlagt barnedåb
06.03.-15.03.1998 Surmælk og berømmelse
26.02.-05.03.1998 Fuld fart frem for en suttekunstner
19.02.-25.02.1998 Kolik og timing
11.02.-18.02.1998 Er jeg en ener eller hvad?
10.02.1998 Se Gudmor og hvor stor jeg er blevet
08.02.1998 Gæster og grunden til mit navn
07.02.1998 Farmors strikkepinde gløder
05.02.1998 I bad og ud at køre med de skøre
04.02.1998 Jeg sover sødt hjemme
03.02.1998 Hjem for første gang
01.02.1998 Jeg laver fis med mor og far
31.01.1998 Jeg lærer at sutte
30.01.1998 Popularitet helt fra start
29.01.1998 Velkommen til Verden

Klik for at se billedet i fuld størrelse

1) Er det min mor? - Jeg må hellere se hende lidt an!

29.01.1998 Velkommen til Verden

Der er allerede fuld gang i mig fra allerførste time. Jeg er en lille "skrighals" der flittigt bruger både arme og ben og har min egen vilje. Mor og far skal i alle tilfælde ikke bestemme hvad vej jeg skal ligge, for så skriger jeg!

Jeg prøver ihærdigt på at sutte, men har endnu ikke helt forstået, at når jeg bruger armen/hånden til hjælp så får jeg skubbet "bappen" væk.

Far skiftede mig den allerførste gang. - Det nød både jeg og far i fulde drag. Mor måtte jo blive i sengen! -

Hvis far fortsætter med at fotografere mig med samme iver fremover, så bliver jeg snart en rutineret fotomodel. - Men både mor og far siger også, at det må jeg blive, så flot som jeg er!

Se billederne af mig og mor. De er "frame-grabbet" fra et video-camera. - Far siger at videoklippene af mig i .AVI-format fylder generelt for meget til Internet, så I må nøjes med billeder af mig, bortset fra et enkelt lille videoklip.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

2) Mor er ialtfald stolt af og glad for mig!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

3) Men det har været en hård dag - så nu er jeg træt!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

4) Hej Farmor og Farfar - mon ikke vi bliver rigtig gode venner!?

30.01.1998 Popularitet helt fra start

Jeg ligger nu på Roskilde sygehus, indgang 16, til venstre og op med elevator C til 3. sal. Barselsafsnittet hedder F73 og jeg ligger med min mor på stue 378. Men jeg må kun besøges i besøgstiden kl. 15-16 og 19-20.

Tænk, at man er så populær, selv om man næppe er et døgn gammel endnu! - Farmor og farfar var på besøg i eftermiddags. Jeg opførte mig eksemplarisk. Jeg skreg slet ikke og jeg lå i farmors arme og kiggede farmor og farfar dybt i øjnene. - Jeg tror jeg fik et par meget trofaste fans der!

Jeg fik mig en god skraber om eftermiddagen. Det er vist værre med mor. Hun har vist noget ondt. - Tænk, jeg har hørt at de ligefrem har skåret i hende. Men det var lige før jeg kom til verden, så det kan jeg jo ikke gøre for! - Vel?

Om aftenen var der så besøgstid igen og der kan det nok være, at jeg fik gaver og besøg. Jeg fik hilst på både fastre og moster, fætter og kusine og en masse onkler. - Far fjollede rundt og uddelte flittigt fra champagneflasker og chokoladecigaretpakker, han kunne nemlig ikke få nogle chokoladecigarer! - Hvis min garderobe af flot tøj bliver udvidet i samme takt som indtil nu, så får jeg vist aldrig nogen problemer med tøjbudgettet!

Jeg er en rigtig lille selskabspapegøje. Jeg havde ikke det fjerneste imod at gå fra arm til arm. - Jeg har hørt far sige, at børn ser så søde ud når de sover, så det gjorde jeg faktisk mest imens jeg havde besøg. - Problemet var bare, at da gæsterne var gået og jeg skulle spise og derefter sove, så byttede jeg rundt på det. - Jeg sover bedst med en "bap" i munden. - Og sutter bedst på fars finger når jeg bliver lagt til at sove. - Men mon ikke, at jeg får det lært!?

Mor og far er til gengæld enige om, at jeg skal hedde Celine. - Er det ikke et flot navn!? - Måske får jeg også smuglet mit kælenavn: My med på dåbsattesten. Men vi får se!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

5) Jeg smiler ialtfald allerede ved tanken!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

6) Hej fætter Mik - tror du vi bliver legekammerater engang?

Klik for at se billedet i fuld størrelse

7) Min kusine Camilla siger allerede at jeg er verdens dejligste kusine

Klik for at se billedet i fuld størrelse

8) Celine sover trygt i armene på den stolte far

31.01.1998 Jeg lærer at sutte

Jeg er nu blevet lidt bedre til at suge, selv om jeg stadig er lige lovlig irriteret over at det ikke bare er en knap man trykker på, hvorefter det hele løber selv.

Tænk - man skal faktisk arbejde hårdt for føden. Nogle gange når det ikke går stærkt nok, så bliver jeg "tosset". Jeg slår med hovedet og min arme bevæger sig som piskeris.

Når jeg så endelig får rigtigt fat på mors "bap" og får suget noget til mig af boullionen, så får jeg det så dejligt, at jeg næsten ikke gider at suge mere, bare jeg har fjernet den allerværste sult. - Mor brokker sig dog over den teknik. - Det forstår jeg ikke. Jeg synes da at det er meget hyggeligere at få en lille tår hver 2. time, end en stor tår hver 4. time.

Mor snakker noget om manglende søvn. Men det kan ikke være mig hun taler om. Jeg skal nok få sovet det jeg skal. - Ikke mindst når jeg har gæster. Så opfører jeg mig eksemplarisk. Jeg er rolig og sover det meste af tiden. Så siger alle mine gæster at jeg er så sød en pige - og et nemt barn. - At mor så ikke er enig med dem midt om natten når jeg træner lunger, det kan jeg vel ikke gøre for! - Vel?

Min far kom med en ting idag som jeg bare blev så glad for. - En sut! - Far siger jeg både ligner og lyder som babyen i Simpsons når jeg sutter på den. - Så glad er jeg for den! - Det eneste minus ved den er, at den smager ikke af så meget. - Men måske det hjælper hvis jeg spytter den ud - ned på gulvet!?

Klik for at se billedet i fuld størrelse

9) Men mor er nu alligevel den jeg kender bedst endnu!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

10) Min første sut. - Nej! - hvor var det godt far kom med den!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

11) Selvom, den bedste sut, det er ligegodt mors "bap".

Klik for at se billedet i fuld størrelse

12) Kan jeg ikke se dydig ud! - Hvad?

01.02.1998 Jeg laver fis med mor og far

Mor og jeg vi fik os nogle rigtig "hyggelige" timer her i nat mellem 3 og 6. Jeg hyggede mig dog mere med min lungetræning end min mor gjorde. - Jeg synes også det var vældig sjovt at vække de 3 andre babyer der lå ude på gangen, hver gang mor gik forbi dem med mig der skreg om kap med hjulene i min rullevugge.

Det var næsten lige så sjovt som igår da far skiftede mig. Der lykkedes det mig at lave puha 4 gange i træk i henholdsvis 1 ny ble og 3 nye vaskeklude mens far var igang med at skifte mig. - Glansnummeret var da jeg sluttede af med at tisse ud over det hele - inklusiv på noget af det rene tøj, far var lige ved at give mig på! - Hvor utroligt det end lyder, så syntes far også det var sjovt. - Men det er jo selvfølgelig også hospitalets bleer, vaskeklude og rene tøj!

Far siger at det er utroligt hvor hurtigt man komme til at holde så meget af sådan en lille én. - Mor er allerede nervøs for hvor meget jeg bliver i stand til at dreje min far om min lillefinger når jeg bliver større.

"Farbror Calle" kom forbi i eftermiddags. Han kom med noget som far så helt ud til være lettet over at modtage. Noget han kendte til! - Det var vist noget med en manual til babyer! - Selv om jeg nok skal lære ham, at uanset hvilken version af manual han får til babyer, så er jeg i stand til at lave nogle "undefined errors".

Klik for at se billedet i fuld størrelse

13) Når jeg ser så dydig ud, så er min mor ligefrem stolt af mig.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

14) Det lille skind der ligger der - det er atlså mit lammeskind, som jeg fik af min morbror Hans

Klik for at se billedet i fuld størrelse

15) Dejligt at blive skiftet på mit eget puslebord

03.02.1998 Hjem for første gang

Ih hvor var det altså dejligt at komme hjem sammen med mor. Der ude på hospitalet var der jo konstant en masse skrigende "møgunger". - Det var ellers tæt på, at vi ikke fik lov, for mor har fået en lille smule infektion i sit operationssår. Men lægen mente kun at det var overfladisk, og så kunne vi godt komme hjem, bare mor selv vaskede såret og gik til lægen.

Vuggen, puslebordet og alle mine andre ting stod klar til mig, da jeg kom hjem. Det var kun brystpumpen der manglede, for indimellem er jeg altså lidt "vild" når jeg er sulten. Jeg slår med hovedet og så bliver det ikke til så meget i en fart. Så sådan en pumpe får vi nok brug for, så jeg kan få lidt klar mad i en fart.

Far har også været på besøg i kirken og fået mig registreret. Så nu hører jeg ligesom allerede til her i Karlslunde. - Mine 4-benede missesøskende har pænt accepteret mig. De fandt hurtigt ud af, at jeg hverken kunne spises eller var en trussel imod dem. De har dog svært ved at forstå, at de ikke kan ligge oppe hos mor sammen med mig når jeg bliver ammet.

Jeg fik et plysdyr mere idag: En sælunge. Far ville gerne have fundet en pingvin (mors yndlingsdyr!) men sådan én havde de slet ikke i BR. - Mor fik til gengæld både blomster og en broche i sølv og guld. Jeg tror far har fundet en pung et sted. - Det tegner godt for mine kommende lommepenge!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

16) Nu må du godt sove 6-8 timer siger mor - og tænk! - Det gjorde jeg!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

17) Jeg sover i fars arme. Far lukker solidarisk øjnene.

04.02.1998 Jeg sover sødt hjemme

Mit sovehjerte fejler ialtfald ikke noget. Da jeg havde fået mad igår aftes og blev lagt til at sove kl. ca. 23.30 ja så sov jeg sød lige til kl. ca. 6.30 i morges. - Jamen når man er mæt og tilfreds, så kan man jo ligeså godt sove. - Jeg kan såmænd sove også i armene på min far, selv om han ser fjernsyn, snakker med mor eller råber efter kattene.

At jeg så laver fis med ham, så han kan skifte ble flere gange i træk, fordi jeg fylder en ny ble lige efter jeg har fået den på, det er en anden sag. - Far synes godt nok stadig ikke det lækkert. - Men vi har det hyggeligt imens det står på.

Idag fik jeg så min barnevogn. - Far har revet sig igen, så det er en fin Odder model et eller andet jeg ikke kan udtale. Det var vist noget med en Italiensk by tror jeg. - Morbror Hans har vist også haft en finger med i spillet. Han er jo ansat hos Borrit Babyland. - Det bliver sjovt at trille rundt i kvarteret.

Mor har været hos lægen og alt går gudskelov som det skal med hendes sår. - Så nu bliver vi pænt hjemme hele familien.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

18) Jeg sover trygt i min vugge med babyalarmen tændt

Klik for at se billedet i fuld størrelse

19) Men når jeg så er vågen, så gør jeg også store øjne

Klik for at se billedet i fuld størrelse

20) Iiih altså mor - jeg er ren' på røven nu...

05.02.1998 I bad og ud at køre med de skøre

Nu roste far mig igår for mit sovehjerte. For ikke at han skal alt for forvænt, så sørgede jeg og min mor for at spolere det meste af fars nattesøvn i nat. - Det var som om, at jeg ikke blev rigtig mæt og så vil jeg altså ikke sove mere end en halv til en hel time af gangen. Far måtte give mig sutten mindst 25 gange i løbet af natten. Mor havde ondt i sit operationssår, så vi "hyggede" os rigtigt i nat hele familien.

Det var ialtfald ikke fordi jeg ikke var ren, at jeg ikke kunne sove, for igår aftes fik jeg mit første bad derhjemme. - Jeg skulle lige vænne mig til det, så gik det faktisk helt fint.

Idag var jeg også ud at køre tur i barnevognen med mor og far. De så mindst lige så stolte ud for min vogn som dengang de skiftede en gammel brugt Skoda ud med en spritny Mitsubishi Galant. Det var næsten som den der film: Ud at køre med de skøre.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

21) En stolt mor ruller derudaf med et spritnyt køretøj

Klik for at se billedet i fuld størrelse

22) Farmor og farfar og den fine nystrikkede kjole

07.02.1998 Farmors strikkepinde gløder

Jeg skal love for at farmor er hurtig med strikkepindene. På bare 8 dage har farmor været i stand til at strikke en fin lyserød kjole til mig. - Farmor og farfar er nok nogle af mine største fans. Farmor har ialtfald helt julelys i øjnene når hun besøger mig.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

23) Faster Anita - min trofaste homepagelæser

08.02.1998 Gæster og grunden til mit navn

Faster Anita og onkel Jørn kom på besøg idag. Faster er en af mine flittigste homepagelæsere, så hun skal have en særlig hilsen her. - Faster er også vældig god til at udvide min garderobe. Tak for det også. - Og så tror jeg min far chokerede hende ved at være rigtig ferm til at skifte min ble. - Gud ved om ikke faster kunne gå hen og blive min barnepige på et tidspunkt!?

Desuden kom fars arbejdskollega Kurt og hans kone Anne på besøg idag. - Kurt er indirekte årsag til, at jeg skal hedde Celine. - Det var nemlig Kurt der tog far med til Chablis i Frankrig, hvor far for første gang mødte en Celine. Hun er nemlig datteren i huset hos Jacques og Annick, som far og mor siden har besøgt flere gange.

Mor og far overnattede hos Jacques og Annick i Chablis i sommers, omkring det tidspunkt hvor jeg blev til. I Chablis er de alle overbevist om, at jeg må være blevet til netop den nat. - At jeg er blevet til i Frankrig er slet ikke umuligt, men mor og far tror dog mest på at det skete Store Bededag i Danmark.

Uanset hvad, så glæder far sig til næste gang han hilser på Jacques, at fortælle ham, at de nu begge bærer titlen: "Pere de Celine".

Klik for at se billedet i fuld størrelse

24) Anne og jeg synger en lille sang - eller gaber vi om kap.?

Klik for at se billedet i fuld størrelse

25) Faster Gitte - min kommende gudmor

10.02.1998 Se Gudmor og hvor stor jeg er blevet

Min faster Gitte var også på besøg her idag. Hun skal være min gudmor er det blevet bestemt. Det vil hun meget gerne. - Hun hører helt sikkert også til min fanklub. - Jeg tror også at hun kan finde på at være min barnepige indimellem. - Hun er også i skarp træning med fætter Mik og kusine Camilla.

Sundhedsplejersken Inger var også på besøg idag. Hun var vældig sød og rar, selv om jeg ikke så godt kunne lide alle de øvelser jeg skulle lave. - Jeg var lidt for træt til at demonstrere alle mine kravle- og gangreflekser, så det må vente til næste uge.

Men jeg blev vejet og absolut ikke fundet for let. - Jeg vejer nu 3.550 g. - Det vil sige, at jeg i den sidste uge siden jeg blev udskrevet fra Hospitalet har taget 420 g. på - og det er meget flot siger de allesammen: 60 g. om dagen! - Og det er på ren "bap".

Klik for at se billedet i fuld størrelse

26) Sundhedsplejersken vejer mig på gammeldaws maner

Klik for at se billedet i fuld størrelse

27) Sundhedplejersken og jeg synger også en sang sammen

Klik for at se billedet i fuld størrelse

28) Ih altså mors skulder den er god at bøvse ved

11.02.-18.02.98 Er jeg en ener eller hvad?

Min far siger, at så meget som jeg holder ham igang, så kan han ikke opdatere min homepage hver dag, men kun 1-5 gange om måneden, eller når der sker noget bemærkelsesværdigt i mit liv. - Så det håber jeg, at mine trofaste læsere kan leve med.

Bortset fra det, så har det været nogle begivenhedsrige dage siden sidst. - Jeg startede 11.02.1998 med at skide min mor et stykke. - Far ærgrer sig endnu over, at han ikke havde kameraet klar, da jeg efter mit bad pludselig tissede imens mor holdt mig. Det gav den ønskede effekt: Mor råbte at "nej, nu tisser hun på mig". - Og så tænkte jeg, hvad pokker, så kan jeg lige så godt også skide på hende. Som sagt, så gjort. - Nej, hvor mor hun hylede! - Og det gjorde far og min fup-onkel Svend også, selv om det var mest af grin.

Jeg gentog iøvrigt næsten succesen 18.02.1998 da jeg var i bad igen. - Denne gang søsatte jeg en "remoulade-damper" i badevandet! - Far grinede bare fjollet. - Ligesom hver gang jeg gylper på ham. - Det er utroligt hvad jeg kan få lov til og så stadig få kys og kram. - Gud ved om det varer ved!?

I weekenden havde jeg så gæster igen. Specielt så var jeg meget glad for at Ole, Marianne og deres datter Stine kiggede forbi. - For du godeste hvor jeg fik udvidet min garderobe m.v. i den forbindelse. - Hende Stine, som nu er små 4 år, havde nemlig en masse rigtig flot aflagt tøj m.v. som jeg fik lov at overtage. - Det er jeg utroligt glad for. For med det gylpjeg har for tiden, så har jeg tit brug for rent tøj.

Jeg er nemlig ikke så dygtig til at bøvse, så mor og far går tit rundt med mig på skulderen. Desværre så ender det tit med, at jeg i stedet gylper, får hikke og alligevel ikke kommer af med luften. - Så får jeg ondt i maven, og mor og far får ondt i nattesøvnen. - Eller også så ser de fortvivlede ud, som da jeg utilfreds og storskrigende indviede mit første Bilka-besøg.

Det værste i denne uge var godt nok, at jeg forsøgte at spare på Pampers'erne. Pludselig var det helt galt, at jeg ikke "karrysovs" i bleen i 3 dage. - Jeg fik mavekneb, så mor var overbevist om, at jeg havde forstoppelse, var forkølet eller havde begyndende kolik. - Pludselig var far villig til at købe og skifte Pampers i læssevis, bare jeg ville fylde dem. - Sådan blev den klaret. - Ikke mere bøvl fordi man fylder bleer fremover!

Mor og far er ikke i tvivl om, at jeg er en ener. - De er specielt sikre på at mit navn er unikt i Danmark, da jeg jo har fået det efter en fransk personlig bekendt, hvis forældre far iøvrigt skrev brev til 18.02.1998. - Men nu er de ikke så sikre mere på det unikke navn, for sundhedsplejersken havde sendt et brev om at deltage i en mødregruppe på 4 her lige i nærheden. - De andre børn heri hed Frederik, Jacob og så blev både jeg og den anden pige benævnt blot som "pige". - Administrationen i Greve kommunen var nemlig overbeviste om, at sundhedsplejersken havde skrevet forkert navn. - Både jeg og den anden pige i mødregruppen skal nemlig begge hedde Celine. - Tænk, så har jeg allerede en navnesøster så tæt på. - Sandsynligheden for at vi ligefrem engang skal gå i klasse sammen, er faktisk rigtig stor! - Nåh, men mor og far syntes stadig det er det smukkeste navn de har kunnet finde, så jeg vil beholde det.

Sundhedsplejersken vejede mig naturligvis også 17.02.1998. Jeg vejer nu 3.700 g. - Og så fik jeg checket, at min gangreflekser absolut ikke fejler noget. Sundhedsplejersken holdt også med mig: De der irriterende ej-kradseluffer som mor og far havde givet mig på, dem syntes hun ikke jeg skulle bruge. - Lidt smårifter gør ikke noget. - Jeg skal jo lære at bruge hænder og fingre!

17.02.1998 besøgte jeg også min fars arbejde: Kommunedata. - Det var vældig hyggeligt, og far kunne næsten holde sig helt fra at arbejde. - Jeg var naturligvis igen hovedpersonen, og blev begavet med en ustyrlig masse flot tøj, en flaskevarmer, hagesmæk, og en bog ikke at forglemme. - Får man altid lige så mange gaver? - For så er livet da bare helt fedt!

Iøvrigt hørte jeg via farmor, at sågar nogle af fars gamle klassekammerater: Gitte, Joan og Mette også har læst lidt med på min homepage. - Hvis de ser her på min homepage igen, så skal de da have en speciel hilsen her, samt en opfordring til at skrive en hilsen i min egen gæstebog, eller kigge i alle mine gæstebogshilsener. Du kan naturligvis også skrive en hilsen i mor og fars gæstebog. eller kigge i mor og fars gæstebog.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

29) Check lige den gaveregn fra fars kolleger på KMD!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

30) Hej Karl-Gustaf - det er fars nærmeste kollega

Klik for at se billedet i fuld størrelse

31) Jeg fik også hilst på Nina - hun synes jeg er bedårende!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

32) Man skal tørres godt, når man har været i bad

Klik for at se billedet i fuld størrelse

33) Min rigtige seng er nu blevet stillet op på mit eget værelse.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

34) Jeg har fundet ud af, at min hånd smager godt

19.02.-25.02.1998: Kolik og timing

Det kan godt være at andre kan finde på også at hedde Celine, men nu har jeg også fået mit eget unikke personnummer (strøget af censuren).

Til gengæld har jeg vist nok fået noget, som jeg helst var fri for: Lidt kolik. - Det tror mor og far ialtfald, for symptomerne: Sammentrækninger i underkroppen, som om jeg har mavesmerter og umotiverede skrigeture, specielt i tidsrummet 18-22, ja de symptomer de passer helt med beskrivelsen på kolik. - Mor og far glæder sig bare over, at mine skrigeture ikke er så lange af gangen, og ikke ligger om natten. - Men det gør jo, at jeg ikke altid er så flink til at sove på visse tider. - Gudskelov er jeg bedst til at sove om natten fra omkring midnat og 4-5 timer derefter.

Min timing, den siger far fortsat at jeg skal arbejde noget mere med, for jeg er bedst til at fylde bleer enten når jeg ingen har på, eller når jeg lige har fået en frisk på. - Og så er jeg en mester i at fylde rent tøj med gylp. - Baukneckt'en i bryggers'et har virkelig fået sin sag for med vasketøj.

Bortset fra det, så er mor og far ved at vænne sig til at jeg er der og at finde en rytme i hverdagen, selv om de endnu har svært ved at forestille sig, hvordan de skal få tid til at gå på arbejde, specielt begge to. - De har også fundet ud af, hvordan de skal få mig til at sove: De skal bare gå ture med mig i barnevognen, eller køre ture i bil. Så snorkbobler jeg i time efter time.

Jeg begynder nu også at få hilsener fra hele verdenen: Jeg fik i denne uge en hilsen fra Wisconsin i USA fra Marc og Mickey Bialeck. - Du kan iøvrigt se en oversigt over alle vores cyberspacevenner her.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

35) Ih - altså far, filmer du mig nu også topløs!?

Klik for at se billedet i fuld størrelse

36) Jeg kan også blinke til folk, se selv!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

37) Her ser I et bevis på min appetit - selv mors finger spiser jeg

26.02.-05.03.1998 Fuld fart frem for en suttekunstner

Jeg vil være stor i en fart. Det var ialfald det mor og far konkluderede 26.02.1998 hvor jeg blev vejet, henne imødregruppen: 4.200 g og en forøgelse på 500 g på 9 dage, og så var jeg vokset 1½ cm. Det er mellem 2 og 3 gange normalen!

Jeg fik også hilst på min navnesøster Celine. Tænk, hun har sågar næsten ens barnevogn i nøjagtigt samme stof som min. Hun bor faktisk lige rundt om hjørnet. Der er 200 m, og jeg behøver ikke engang at krydse en gade. Mon ikke vi bliver rigtige legekammerater engang!?

Jeg har ellers lært en kunst, som de blev meget imponerede af i mødregruppen. Jeg kan sutte med min sut langt ud af munden og så sutte den ind igen. Far siger, at det trick må jeg have lært af Maggie Simpson. Du ved hende babyen i tegneserien Simpsons.

Sundhedsplejersken siger at jeg ikke har kolik. Med alt det jeg æder, så er det nok snarere problemer med fordøjelsen, og ikke mindst luft i maven, fordi jeg ikke bøvser nok. - Så nu går far og jeg en Tivolitur hver aften for at jeg skal bøvse. - Ja, det kalder far det når vi går ud i vores lange entré og kigger på Tivoli-plakater. De er jo flotte og farvestrålende, så det kan jeg godt lide. - Og så skal jeg jo nok engang arve far og mors aktier i Tivoli!

Lørdag aften 28.02.1998 var vi på besøg hos faster i Ølstykke. Der blev fejret fødselsdag for både min onkel Jørn og min kusine Marlene. Der kan du tro, at jeg havde mange barnepiger. Faktisk havde jeg næsten ikke tid til at sove, men jeg var på besøg, så både mor, far og jeg var godt trætte da vi nåede hjem.

Far er desværre også begyndt på arbejde igen 02.03.1998, så nu må mor og jeg hygge os alene her hjemme. Det kan godt være lidt trist, hvis vejret er så dårligt, som det har været her i ugen indtil 05.03.1998, så vi ikke kan komme lidt ud i luften. Så er det rart når farmor og farfar eller onkel Verner kommer på besøg som 05.03.1998.

Da far kom hjem efter arbejde 02.03.1998 allerførste dag, kvitterede jeg da jeg hørte hans stemme så til gengæld også med det største og flotteste smil til min far, som jeg endnu har præsteret. - Du kan tro, at det var noget min far var glad for! - Han ærgrer sig bare over, at han ikke havde kameraet i hånden!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

38) Ja, du kan selv se hvor meget jeg kan gabe over

Klik for at se billedet i fuld størrelse

39) Men det kan også ses på mine fine runder kinder!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

40) Mor og jeg vi kan sagtens sove sammen, imens far filmer

Klik for at se billedet i fuld størrelse

41) Jeg er god til at få sutten helt ud af munden og ind igen

Klik for at se billedet i fuld størrelse

42) Yes, I'm a winner

Klik for at se billedet i fuld størrelse

43) Jeg kan se helt forskrækket ud når far kommer med kameraet

06.03.-15.03.1998: Surmælk og berømmelse

Far kan godt mærke, at han er begyndt på arbejde igen. Det er gået ud over opdateringen af min homepage. For det er ikke fordi der ikke er sket noget i min verden!

Jeg har nu været på besøg hos vores egen læge. Hun kunne konstatere at jeg er sund og rask, og så målte hun mig til ikke mindre end 58 cm. - Så kan mor og far bedre forstå, at noget af mit tøj faktisk er ved at være for småt allerede. Størrelse 50 har jeg faktisk aldrig kunnet passe, men nu er noget af det tøj jeg har fået i størrelse 56 faktisk for småt. - Til gengæld mente lægen ikke rigtigt at jeg havde taget på siden sidst, men hendes vægt er en anden og mere upræcis end sundhedsplejerskens, så jeg regner ikke så meget med den vejning.

Mor og jeg havde ellers noget af en krise her i ugens løb. Pludselig gik mors produktion af mælk nemlig ned. Og værre endnu: Føj for en sur mælk. - Mor siger at det skyldes at hun egentlig skulle have haft sin menstruation. - Det er ganske normalt. - Så jeg har måttet ty til noget modermælkserstatning ind imellem. - Det giver mig noget hård mave og lidt mavekneb, men ellers spiser jeg det med største fornøjelse. - Jeg er faktisk fuldstændig ligeglad om jeg får flaske eller bap, om jeg får erstatning eller modermælk. Jeg guffer det bare i mig. - Den sure mælk her i ugen krævede dog noget overtalelse. - Men nu smager den gudskelov godt igen. Så mor og jeg vi bapper videre. Mors bekymringer er så også blevet mindre igen.

Min homepage er nu også ved at blive berømt. - En journalist på bladet WEB-World har nemlig surfet rundt på mange folks homepages, og er faldet over min mor og fars og min homepage. Hun skal skrive en artikel om private folks homepages, så mor og far og jeg blev interviewet forleden dag. Der kommer også en fotograf og tager billeder af os. - Mor og far har aldrig været i tvivl om, at jeg nok engang skulle blive berømt og komme i bladene, men at det skulle gå så hurtigt, det troede de godtnok ikke!

Når man sådan kommer i et blad, så tænkte far at vores homepages, og specielt min så hellere måtte få et brush-up. Min homepage har derfor holdt flyttedag, hvad du har kunnet konstatere, hvis du har haft et link direkte til min side. - Til gengæld så har jeg fået både en fin tæller på min side (så vi kan se antal gæster), samt min helt egen private gæstebog, hvor du kan skrive en hilsen til mig. Du kan naturligvis også se hvilke hilsener andre har skrevet.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

44) Jeg har lært at give mor og far nogle pragtfulde smil

         

45) Mor og far har ophængt en uro med sommerfugle over min pusleplads - dem kan jeg ligge og stirre på i lange tider

Klik for at se billedet i fuld størrelse

46) Jeg kan også godt være helt eftertænksom ind imellem

Klik for at se billedet i fuld størrelse

47) Jeg har fået nogle irriterende hormonknopper i ansigtet

Klik for at se billedet i fuld størrelse

48) Mor og jeg kan dog stadig smile til hinanden

Klik for at se billedet i fuld størrelse

49) Ind imellem siger jeg nogle lyde, som jeg selv bliver helt forskrækket over.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

50) Det er ikke så ringe at sidde i min skråstol og kigge

16.03.-29.03.1998: Smil og planlagt barnedåb

Jeg elsker at ligge ude på puslebordet med bar ende når jeg bliver skiftet. Så er jeg næsten altid i godt humør. Faktisk så siger far at jeg nu har så let til smil, at det at smile for mig ikke er en begivenhed men næsten en selvfølgelighed.

Jeg elsker også at ligge under mit aktivitetsstativ. Der hænger nogle sjove figurer på som jeg kan kigge på og ikke mindst slå til, så de farer rundt, rasler og snurrer og alt muligt. Jeg får virkelig trænet både øjne, ører og ikke mindst at styre mine arme og hænder. Ind imellem sidder jeg også i min skråstol og kigger på alt muligt.

Jeg vokser dag for dag. Det kan mor og far se på mit tøj, der hurtigere og hurtigere bliver for lille. Sidste gang jeg blev vejet vejede jeg 4.400 g. - men det var allerede 12.03.1998, så mon ikke at min vægt snart nærmer sig 5 kg.? - Jeg spiser ialtfald godt. - Mor har fuld knald på brystpumpen som vi lejede hos Falck, så jeg kan få så meget modermælk som muligt. Jeg er ikke helt så god til at spise ved brystet. Det går ligesom for langsomt nu. Det bliver næsten kun til "hyggebap" når jeg er ved at være mæt.

Far og jeg vi går tit ture med mig i barnevognen. Jeg sover så godt, og far nyder spadsereturene når han har tid. Så får mor også en enkelt "fritime" engang imellem. - Mor og far fik også en rigtig "friaften" forleden dag. Da blev jeg nemlig passet "ude" for første gang. Jeg var hjemme hos farmor og farfar. - Farmor ringede straks til sin søster Vita, så jeg ligesom havde et større publikum. - Du kan tro at jeg opførte mig pænt og storcharmede både farmor og farfar samt grandtante Vita. - Men hvad gør man ikke for "fanklubben"?

Datoen for min barnedåb er nu blevet fastlagt. Jeg skal døbes i Ølsemagle Kirke i Ølsemagle 7. juni, eller 7-6-9 8 som far siger man altid vil kunne huske datoen på. Det er vores præst Jørgen Lund, ham der også giftede mor og far, som skal døbe mig. - Han er bare alletiders festlige mand, men på en måde der gør, at det han siger også giver stof til eftertanke.

Mor og far er også blevet enige om, at jeg skal have et fornavn mere, foruden Celine. Jeg skal hedde Marie. Det hed nemlig både min mors mormor, min fars mormor og min fars farmor. - At jeg så bedst kan lide at udtale mit navn på fransk med stumme e'er som: Celin' Mari' - det er så en anden sag. Begge navne kan jo også sagtens gå an på pæredansk: Celine Marie. - Mit mellemnavn Franke stammer rent faktisk fra min fars farmor, som hed Franke før hun blev gift. - Det menes iøvrigt at stamme fra betegnelsen: Frankere - som var navnet på det folkeslag, som siden kaldtes franskmænd.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

51) Farfar og farmor ér altså trofaste medlemmer af min fanklub

Klik for at se billedet i fuld størrelse

52) Far han er nærmest bestyrer af min fanklub

Klik for at se billedet i fuld størrelse

53) Far har ikke noget videograbberkort hjemme p.t til at tage helt aktuelle billeder med. - Så her får I i stedet et af de allerførste fotos der blev taget af mig og mor, lige efter at jeg var blevet født.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

54) Far siger jeg er en blomst. - Her er beviset

30.03.1998: Redesign af både homepage, vægt og længde

Måske har du allerede bemærket at min homepage ser lidt anderledes ud. Alle billederne af mig er nu vist i miniformat i venstre kolonne, så det ikke tager så lang tid at komme ind på siden. Men vil du se dem i stort format, så klik på det lille billede, og vupti du kan se det i større størrelse.

Og nu vi er ved redesign: Jeg er lige blevet vejet og målt idag i mødregruppen. Nu vejer jeg fulde 5 kg. og er ikke mindre end 59 cm. lang.

Sundhedsplejersken siger at jeg ser ud til at stortrives. - Det gjorde jeg ikke mindst da jeg idag lå sammen med Jacob (fra mødregruppen) i en kravlegård under et aktivitetsstativ. Vi råhyggede os rigtigt og baskede om kap med alle tingene der hang på stativet.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

55) Se, jeg kan selv holde flasken

Klik for at se billedet i fuld størrelse

56) Mor siger jeg har min fars pande. - Der er nok noget om snakken

Klik for at se billedet i fuld størrelse

57) Kom ikke og sig, at der ikke er aktivitet i mig

31.03.-15.04.1998 Udvikling og hel nattesøvn

Jeg har nu rigtig fundet ud af, hvad jeg kan bruge hænderne til. Man kan sutte på dem, og ikke mindst tommelfingeren. Man kan også klø sig i håret. Og så kan man ikke mindst åbne hænderne, så fingrene stritter. Man kan ligefrem flette fingrene ind i hinanden. Mor siger, at jeg ser så sød og dydig ud, når jeg ligger der med flettede fingre. Det er vist også meget godt at åbne hænderne ind imellem, så jeg kan blive vasket imellem fingrene. Far siger, at han har ikke brug for alle de nullermænder som jeg gemmer inde i hænderne til ham.

Ros har jeg fået meget af mor og far her i den seneste tid, for jeg er nemlig også af den mening, at om natten, der sover man. Faktisk så sover jeg næsten hver nat i 6-8 timer. Specielt er mor og far lykkelige når jeg pænt lægger mig til at sove ca. kl. 23 og så sover til godt kl. 6; og det gør jeg faktisk tit. - At det så betyder, at jeg om dagen næsten ikke sover, udover måske en eftermiddagslur på 2-3 timer - specielt udenfor, ja det er der så ikke noget at gøre ved. - Mor brokker sig bare lidt over, at hun bruger al tiden på at underholde og servicere mig.

Jeg spiser stadig næsten udelukkende modermælk. Men jeg gider ikke rigtigt at "bappe" på mors bryster mere. Det går simpelthen for langsomt. Min tålmodighed med at vente på mælk der løber ud af et meget lille hul, den har mor og far fået ødelagt ved, at jeg i en periode har brugt en sutteflaske med et meget stort hul. - Det opdagede mor og far først, da jeg ikke ville "bappe" mere. Først troede mor, at det skyldtes hendes menstruationsperiode, så modermælken smagte dårligt. Men det kunne jo ikke rigtig passe med, at jeg godt ville have mælken via flasken. - Nåh, men mor hun malker så bare mælken ud i stedet. - Den lejede brystpumpe hos Falck arbejder på højtryk hver dag.

Mor siger at jeg åbenbart tror, at jeg er meget ældre end jeg er, for jeg gør allerede nu alt hvad jeg kan for at rejse mig. Jeg løfter flot både hovede og ben i en sådan grad når jeg ligger på ryggen, at jeg næsten har form som en banan. Jeg er helt vild for at sætte mig og rejse mig op. Hvis man holder mig i hænderne og giver mig mulighed for at stemme imod med fødderne, så kan jeg næsten rejse mig helt alene. - Mor og far siger, at det må være alt for tidligt. - Men vores læge har lige sagt, at det gør ikke noget, bare jeg ikke bliver for træt. - Det betyder også, at mor og far er overbeviste om, at jeg kommer til at gå inden det bliver jul iår.

Desværre så skal far starte på arbejde 16.04.98. Vi har ellers rigtig hygget os her i en forlænget påskeferie, hvor vi alle 3 har været hjemme. Jeg fik iøvrigt en kravlegård i "påskeæg". Sådan én hvor man kan hæve bunden, så jeg kan ligge oppe i se-højde og følge med i hvad der sker. Den er bare alletiders.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

58) Uhm hvor den hånd smager godt

Klik for at se billedet i fuld størrelse

59) Far siger jeg er en engel når jeg sover

Klik for at se billedet i fuld størrelse

60) Se min fine blondekjole

Klik for at se billedet i fuld størrelse

61) Til påske må man lege med en kylling

Klik for at se billedet i fuld størrelse

62) Min kravlegård, det var mit påskeæg

Klik for at se billedet i fuld størrelse

63) Se hvor jeg og dukke-Lotte ligner hinanden

Klik for at se billedet i fuld størrelse

64) Jeg fortæller nu også en masse

Klik for at se billedet i fuld størrelse

65) Jeg krummer mig som en banan

Klik for at se billedet i fuld størrelse

66) Og får jeg lidt hjælp, rejser jeg mig op

Klik for at se billedet i fuld størrelse

67) En rigtig lille charmetrold - ikke!?

16.04.-27.04.1998: Hits og traktorkørsel

At mor og fars og min homepage sådan blev omtalt i WEB-World, det har givet masser af besøgende. Tælleren på mor og fars homepage steg flere hundrede på under en uge, og min steg med et par hundrede. Der røg også et par hilsener ind på vores gæstebøger. Du kan se se alle mine gæstebogshilsener her eller skrive en hilsen selv her i min egen nye gæstebog eller du kan kigge i mor og fars gæstebog her eller skrive en hilsen i mor og fars gæstebog her.

Mor og jeg har i løbet af ugen også været på besøg 2 gange hos onkel Hans på landet. Han har 10 tønder land i Ejby, og det var virkelig spændende. Der var nemlig mange nye lyde: Høns der gokkede, en hane der galede, ænder og gæs der rappede, hunde der gøede og hylede, og så ikke mindst: En traktor der kørte rundt på marken og larmede. Om det var den der var årsagen ved mor og far ikke rigtigt, men efter jeg havde været på besøg hos onkel, så har jeg lært at sige næsten som en traktor. Jeg kan sige motorlyde, så spyttet står ud af munden på mig i bobler. - Det synes jeg er så sjovt, at jeg først griner over hele hovedet, og så kan mor og far heller ikke lade være med at grine. - Apropos grine, så grinede jeg for første gang 25.04.98 med rigtig lyd på, så det næsten var en hel kluklatter. - Jeg har faktisk utroligt let til smil. - Og får jeg det som jeg vil have det, så kan jeg skifte fra det mest indtrængende hyl til et stort grin i løbet af ganske få sekunder.

Jeg har også rigtigt haft besøg. Fætter Søren (7 år) og fætter Morten (3 år) var begge på besøg sidste weekend. Det var meget sjovt, og hyggeligt, men også så hårdt. at mor og far siger, at jeg ikke skal regne med at få 2-3 mindre søskende! - Farmor og farfar var også på besøg i denne weekend. - Endnu engang havde farmors strikkepinde glødet. Så du kan tro, at jeg har meget flot striktøj nu!

Jeg har ikke fået checket min vægt eller højde i et stykke tid nu, men jeg kan nu passe størrelse 70 i diverse tøj, så mon ikke at jeg er vokset en del!?

Klik for at se billedet i fuld størrelse

68) Uh - hvor jeg kan gøre mig til

Klik for at se billedet i fuld størrelse

69) Kan man stå for det smil!?

Klik for at se billedet i fuld størrelse

70) Jeg "kører traktor" så det bobler!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

71) Nej, det var ikke da jeg blev vaccineret at jeg skreg sådan!

28.04.-14.05.98 Vaccination og forældreorlov

Den 1. maj var en dag mor og far de frygtede. Den dag skulle jeg nemlig til lægen for at vaccineres imod en masse ting. 2 stik skulle jeg have, ét i hvert lår. Mor og far var forberedt på det værste: Et hylende barn i 24 timer. Det havde de hørt sagtens kunne være tilfældet.

Endnu engang beviste jeg, at jeg er en sød pige. Jeg hylede i ca. 30 sekunder efter hvert stik i lårene, men ikke mere, end at under 1 minut efter første stik, og tilsvarende efter det andet stik, da smilede jeg skam til både far, mor og lægen. - Jeg blev godt nok lidt sløv, og havde ikke meget appetit i det næste døgns tid, men ellers så var det ikke noget at tale om. - Du kan tro, at jeg fik meget ros af mine forældre den dag!

Jeg siger ikke så meget som en traktor mere. Til gengæld så taler jeg meget, og jeg elsker når mor og far bærer rundt på mig imens de både synger, nusser og kysser mig. - Jeg er også blevet fascineret af mange af mine ting. Specielt har jeg fået endnu en "aktivitetsfidus" med nogle ting på, som man kan hænge op på kanten af kravlegården. Den kan jeg både gribe fat i og slå til. Desuden så kigger jeg meget rundt på alle de bamser, dukker, dyr, rangler og meget andet som mor og far har lagt eller hængt i kravlegården. Engang imellem tager jeg også fat i dem, sutter på dem, (når ellers der er plads i munden for mine hænder og fingre), og ikke mindst slår med dem. Nogle gange bliver det også mig selv i hovedet. Det er selvfølgelig ikke så sjovt!

7. maj blev jeg så endelig vejet og målt igen, da jeg var i mødregruppen med mor: 5.650 g. vejede jeg og målte 62,5 cm. Far har regnet ud, at hvis fortsat vokser lige så meget i længden som jeg har gjort indtil nu, så vil jeg måle over 5 m. i højden når jeg skal konfirmeres. Så det håber jeg ikke. Hvis jeg skal i Guinnees rekordbog, skal det helst være for noget andet.

Der skete også noget andet natten til 8. maj (Store Bededag), for da flyttede jeg ind på mit eget værelse i min egen seng. Det var da ikke noget at snakke om. Jeg var da ikke bange over at vågne et nyt sted. Jeg skal jo bare skrige lidt i babyalarmen, så kommer mor eller far. Jeg sover skam hele natten (fra kl. ca. 23 til 6) hver nat alligevel. Og så er jeg fri for at høre på far når han snorker.

9. maj var vi alle til Dennis's fødselsdag. Det var meget sjovt til at starte med, men jeg bryder mig atlså ikke om hvis der er for mange mennesker der er alt for højrøstede. På et tidspunkt skreg jeg i vilden sky. Ikke fordi jeg direkte græd, men nærmest for at bare at forsøge at få ørenlyd. - Det kan godt blive for meget for mig, hvis der er alt for meget larm.

Far hjalp mig med at købe en ting til mor her på mors dag 10.05.98. Det synes jeg hun fortjente. Tænk, hun pumper stadig mælk ud til mig, som jeg næsten udelukkende spiser. Far sagde at det var nok fornuftigt at blive ved med det, her imens der har været storkonflikt i Danmark med strejke og alt muligt. Så var det jo ikke sikkert, at man kunne købe noget mælk. Iøvrigt var vi på besøg hos farmor og farfar i kolonihaven på mors dag, for det var det mest pragtfulde sommervejr med ca. 25 graders varme.

Mor og jeg er begyndt at gå til gymnastik sammen med alle de andre fra mødregruppen: Frederik, Celine, Jacob og Olliver og deres mødre. Det vil sige at jeg hjælper primært mor med motionen ved at hun er nødt til at skulle rende frem og tilbage til min lift, fordi jeg ikke gider ligge i den, bare sådan uden videre. Bortset fra det, så tror jeg nok at mor synes det er rart. Ikke mindst når det er færdigt!

Hurra! - Mor har besluttet sig for at hun vil holde 3 måneders forældreorlov. Så kan mor og jeg gå hjemme og hygge os lige indtil 1. oktober måned, før jeg skal i kommunal dagpleje. Og mor skal først starte på arbejde 1. november, så jeg kan starte blødt på dagplejen. Greve kommune ville ikke helt love at der er plads til mig fra starten eller midten af oktober, men det var lige før. Så det håber jeg på. - Men lige nu er både mor, far og jeg glade for at mor og jeg får 3 måneder mere sammen hjemme. - Mors arbejde tog det rimeligt pænt. De var vist nok lidt forberedte på det.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

72) Mit sovedyr det er Dumbo her

Klik for at se billedet i fuld størrelse

73) Se hvor "kranen" kører når jeg rejser mig op

Klik for at se billedet i fuld størrelse

74) Jeg kan sutte så kraftigt, at jeg får helt "klovnemund"

Klik for at se billedet i fuld størrelse

75) Er den ikke smart min nye "badehætte"?

Klik for at se billedet i fuld størrelse

76) Se mor, jeg kan ligge på maven!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

77) Ovenikøbet på én hånd alene!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

78) Når jeg har kyse på, ligner jeg en lille Amagerpige

Klik for at se billedet i fuld størrelse

79) Farmor og farfars kolonihavehus ligger på Amager, så det passer jo.

Klik for at se billedet i fuld størrelse

80) Far siger, at jeg snart ikke ligner en baby mere, hvad synes du!?

Klik for at se billedet i fuld størrelse

81) Er den ikke smart, min nye hat?

15.05.-17.06.98.98 Grød og navn til en stor pige

Jeg spiser stadig modermælk som mit hovedfoder, men efter jeg blev 4 måneder den 29.05.98, så må jeg nu også godt få andre ting at spise. Det er bare helt OK med mig at spise risgrød og grøntsagsmos, selv om der er en vis spildprocent. Far siger godt nok, at jeg ikke skal "køre traktor" med munden imens jeg spiser. Det giver et frygteligt griseri. - At "køre traktor" er faktisk noget jeg gør ret tit, ikke mindst når vi allesammen har været ude og køre bil. Mor og far griner når jeg ligger på bagsædet i liften og kører med.

Jeg er også begyndt at "snakke" en hel masse. Jeg kan både skrige og pludre så det er lige før mor og far tysser på mig. - Og så har jeg trænet med mor i at ligge på maven og kravle. Jeg har ikke helt lært at kravle endnu, men at løfte hovedet højt op, det er da ikke noget problem. - Men at stå op, det er nu alligevel mit hofnummer. Mor og far tror at jeg kommer til at gå når jeg er 8-10 måneder. - De ved ikke rigtigt om de glæder sig til det, for jeg følger levende med i alt hvad der foregår. Jeg lytter og glor så øjnene næsten triller ud af hovedet på mig, hver gang jeg oplever noget nyt. Og jeg er ikke bleg for at gribe ud efter alle ting. Dem jeg får fat i, er jeg også god til at holde fast på.

Den 03.06.98 blev jeg så vejet og målt igen: 6.300 g og hele 67 cm. er jeg nu. - Igen har far regnet ud, at hvis jeg fortsat vokser ligeså meget som i den sidste måned, så vil jeg nu blive hele 8 m. høj, når jeg skal konfirmeres. - Det håber jeg sandelig ikke! - Apropos konfirmation, så blev jeg døbt 07.06.98. Mit navn er som før oplyst: Celine Marie Franke Andersen. Min faster Gitte er nu også min gudmor, og min faster Anita, morbror Hans og moster Vivi er alle 3 blevet faddere. Så mon ikke, at der skulle være en chance for, at jeg nok skal blive opdraget i den kristne tro, uanset hvad der skulle ske!?

Jeg får stadig meget ros for at sove om natten. Faktisk har jeg udvidet min nattesøvn, så nu falder jeg normalt i søvn på dynen i fars arme hver aften kl. ca. 22, og så sover jeg lige til kl. 7 eller helt til kl. 8 om morgenen. - Mor siger, at det ender med at de skal til at vække mig om morgenen, når jeg skal til at gå i dagplejen. - Men det er der gudskelov længe til endnu. - Jeg får til gengæld ikke noget ros for alle mine nye "hydelyde". Men jeg er jo nødt til at brokke mig og vise mit temperament når mor og far ikke kan finde ud af at nu har jeg altså lyst til at blive båret rundt, stå op, ligge ned, have mad, blive skiftet og meget andet. - Bare fordi jeg kan finde på at skifte mening et par gange i minuttet!

Hittet lige for øjeblikket for mig det er at tage fat i mine egne tæer når jeg ligger på puslebordet. - Desuden så har jeg lært både at hive sutten ud af munden, og ikke mindst også at få den ind igen - og i en del tilfælde, får jeg den ovenikøbet ind den rigtige vej.

Jeg har også rigtig festet i den seneste tid. Jeg var til pinsefrokost i fasters sommerhus sammen med hele familien, mit barnedåb har jeg nævnt, og senest var jeg også med til farmors 70 års fødselsdag i kolonihaven 13.06.98. Der opførte jeg mig igen som et rent englebarn imens jeg gik fra arm til arm og charmerede alle i familien, ikke mindst farmors søstre.

Klik her for at se et større billede

82) Se, jeg kan spise med ske

Klik for at se billedet i fuld størrelse

83) Her døber vores præst mig

Klik for at se billedet i fuld størrelse

84) Er jeg ikke fin i min dåbskjole?

Klik for at se billedet i fuld størrelse

85) En fin hovedbeklædning kan vel nok bringe et smil frem

18.06.98-01.07.98 Take 5 for en roligan

Så rundede jeg 5 måneder. Jeg drikker stadig meget modermælk som mor troligt pumper ud til mig. Men nu vil mor og far gudhjælpemig også have at jeg skal spise både grød og mos. - Det er ikke min store livret. Når jeg får lov, så holder jeg mig til modermælk og modermælkserstatning. Men det går jo også fint med det. - Lige inden jeg går i seng hver aften, så skovler jeg i hovedet, så jeg kan sove hele natten. - Faktisk har jeg kun opholdt mor og far om natten 2-3 gange siden jeg var 3 uger gammel. - Mor og far siger, at mange andre forældre er misundelige på det.

Jeg er nu levende interesseret i alt omkring mig. Hvis jeg kan komme til det når mor og far holder mig, og specielt går rundt med mig, så tager jeg fat i alt muligt. - Og jeg kan holde fast kan du tro, lige indtil jeg selv synes det er sjovt at smide det. - F.eks. er jeg blevet en rigtig god lille "papirnusser". - Endnu er det ikke lykkedes mig at få fat i noget papir, som mor og far ikke ville have krøllet - men bare rolig - det skal nok komme!

Jeg er også meget interesseret i hvad mor og far de spiser og drikker har på og iøvrigt gør. Tit får jeg lov til at prøve - bare sådan lidt! - Ikke mindst så opfører de sig ind imellem lidt underligt for tiden. De råber og skriger når de sidder og ser fodbold i fjernsynet.. - Det var specielt slemt i søndags, hvor Danmark spillede 8-dels finale i fodbold VM imod Nigeria. Mor og far råbte og skreg, så jeg ikke kunne sove. - Nåh, men det var nu meget sjovt at lege roligan med Danmarks-hue og se far med klaphat og det hele. - Mor og far så ret trætte ud dagen efter. - Og så siger de, at bare vent til på fredag, når Danmark har banket Brasilien i kvartfinalen. - Men det vil jeg nu se, før jeg tror det!

Vil du læse mere om VM-fodbold, så kan du jo prøve:

Klik for at se billedet i fuld størrelse

86) Men mors solbriller er lidt for store!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

87) En lille roligan hepper på Danmark i fodbold-VM

Klik for at se billedet i fuld størrelse

88) Sammen med far med klaphatten!

Klik for at se billedet i fuld størrelse

89) Se hvor glade kattene er for mig!

02.07.98-28.07.98 Både Duracell-kanin og Ayahtollah

Nåh, nu sluttede VM i fodbold. Mor og far synes at det var helt fint at Frankrig vandt, selv om de naturligvis var kede af at Danmark ikke kunne slå Brasilien. Jeg var gudskelov ligeglad. Til finalen forsøgte mor og far at lægge mig i seng før tiden så de kunne se hele kampen, både første og anden halvleg. Men det ville jeg ikke finde mig i, så de måtte pænt holde mig med selskab indtil klokken var min normale sengetid. Kom så ikke og sig, at man ikke har fået en høj stjerne hos mor og far - når man kan holde dem væk fra en VM-finale i fodbold! - Nu sidder de sågu og kigger på Tour De France ret tit. Se selv på http://www.tour.tv2.dk hvornår der sker noget.

Jeg er rigtig blevet aktiv her på det seneste. Jeg sidder tit og vipper med specielt den højre fod. Det må være alt den VM-fodbold siger far. Desuden så bliver jeg kaldt "Duracell-kaninen" for tiden, for jeg elsker at gå. D.v.s. når far eller mor holder mig i rette højde over gulvet, så løber mine små ben for fuld kraft. Jeg tramper derudaf. Og jeg stopper ikke, bare fordi jeg måske hæves fra gulvet, så mine ben hænger i luften. Så er det at jeg ligner "Duracell-kaninen". Det begyndte faktisk da jeg var med mor, mødregruppen og mine 3 legekammerater Frederik, Jacob og Celine i Køge Badeland 02.07.98. Det var alletiders, jeg pjaskede og sjaskede løs. Mor siger at jeg er en rigtig lille "vandhund".

Jeg vokser nu ikke så stærkt mere, selv om lægen 13.07.98 sagde at jeg faktisk er højere end gennemsnittet for min alder. Jeg er nu 68 cm. Til gengæld så er min vægt: 6.700 g. lidt under gennemsnittet. Men jeg følger fint min egen vækstkurve. Det tyder bare på, at jeg bliver en høj, slank pige. Men det er jo heller ikke det værste der kan ske. Jeg blev også vaccineret igen hos lægen. 1 stik i hvert lår. Det var ikke behageligt, men hyle det gjorde jeg kun i ganske få sekunder. Det fik jeg meget ros for. Mor og far siger at jeg er lidt af en hård negl. - Jeg beviser det også ved ikke at fortrække en mine når jeg banker hænderne eller benene ned i alt muligt, og med kraft på. Mor og far er sikker på, at ind imellem må jeg slå/sparke så hårdt, at det da må gøre ondt.

Ros har jeg også fået faktisk hver gang vi har været i byen. Som f.eks. lørdag 18.07.98 da vi var på besøg hos både farmor/farfar i kolonihaven og til Else 's fødselsdag på samme dag. Jeg lavede da ikke vrøvl bare fordi jeg 3 gange faldt i søvn ét sted og vågnede ét andet sted med nogle helt andre mennesker. Specielt ude hos Else der opførte jeg mig som en ren engel og charmede dem alle sammen. Til trods for, at jeg faldt i søvn hos farmor og farfar og vågnede hos Else i et højtrøstet selskab med næsten 20 mennesker, hvor mange var rimeligt fremmede for mig.

Efter lidt tilvænning, så spiser jeg nu risgrød og også grøntsags- og frugtmos hver dag. Jeg får selvfølgelig også stadig mælk, men det er mere og mere modermælkserstatning. Efter at mor og far afleverede den store lejede brystpumpe igen til Falck og købte en lille brugt elektrisk brystpumpe, så er mors mælkeproduktion gået næsten helt i stå. - Men far siger til mor, at det gør ikke noget. Jeg har jo fået fuld modermælk i over 4, næsten 5 måneder og en stor del modermælk i 2-3 uger derudover - og det er meget flot. - Lægen siger også at jeg er sund og rask, bortset fra nogle små knupper.

21.07.98 var vi så samlet i mødregruppen igen. Nogle af de andre børns mødre skal nu snart starte på arbejde. Det er kun Frederik's mor og min mor som skal have forældreorlov. Frederik's mor skal ovenikøbet have 6 måneders orlov.

Jeg har skam flere øgenavne, for nogle gange når jeg "snakker" så bliver det til mange lyde der kan minde om "Allah - allah". Det har gjort at jeg også bliver kaldt for "den lille ayahtollah ind imellem. - Mor og far er også sikre på, at jeg nok bliver en stor stjerne engang som min navnesøster Celine Dion, for jeg elsker at synge med, når mor og far synger for mig. Jeg har bare ikke helt lært teksten endnu. - Jeg kan nu også sidde pænt i den fine høje Tripp-trapp stol som jeg fik til mit barnedåb. Der sidder jeg nu tit når jeg får grød. - Mor og jeg vi træner også flittigt i at ligge på maven, så jeg snart kan komme igang med at kravle. Den 26.07.98 der syntes jeg så pludselig at jeg ikke gad ligge på ryggen mere, så der rullede jeg selv om på maven. Godt nok med lidt hjælp fra mit aktivitetsstativ, men alligevel.

 

 

Klik for at se billedet i fuld størrelse

90) Mor havde ikke brug for sine solbriller så dem lånte jeg lige

 

Klik for at se billedet i fuld størrelse

91) Se, jeg kan selv holde flasken!

 

Klik for at se billedet i fuld størrelse

92) Og jeg kan spise med hele hovedet!

 

Klik for at se billedet i fuld størrelse

93) Far og jeg synger med sangbogen!

 

Klik for at se billedet i fuld størrelse

94) Joystick til pc? - ingen problemer!

 

Klik for at se billedet i fuld størrelse

95) Min allerførste pengeseddel!

 

Klik for at se billedet i fuld størrelse

96) Min egen hund - den bider ikke!

 

Klik for at se billedet i fuld størrelse

97) Se, hvor jeg kan sjaske!

 

Klik for at se billedet i fuld størrelse

98) Her er Duracell-kaninen så i aktion

gonext.gif (1966 bytes)

29.07.1998 -28.01.1999 Celine's Verden - Det andet halvår

[navigation.htm]

Denne side er sidst revideret af TFA 10-01-13